Senin, 11 November 2019

Lirik Lagu Dadang Anesa - Dendam Selingkuhan

Dendam Selingkuhan - Dadang Anesa


“Rabine Sampean Sing Slingkuan
“Nangapa Kula Sing Dadi Korban
“Dendam Pelampiasane Sampean
Demene Pelampiasan
Dendam Rabine Slingkuan
Sampean Sampe Frustasi
Butuh Cinta Kanggo Ngobati

Ngobati Lara Ning Ati
Cinta Kula Dadi Pengganti
Demenan Cuma Hiburan
Nambani Ruet Pikiran

Lara Batin Kesiksa
Cinta Kula Dianggep Kaya Boneka

Sedih Kula Nangisi
Banyu Mata Tumiba Ora Krasa
Demenan Cuma Pelampiasan
Hubungan Cinta Pelarian

Yen Sedina Bli Ketemu
Ati Dadi Rindu
Oh Priben Sampean
Katon Bae Ning Mata

Apa Maning Wis Wayah Bengi
Turu Sun Ra Lali
Pikiran Melayang
Kebayang Ning Sampean
Sekien Wis Dadi Pujaan

Pancen Wis Dadi Kembang Lambe
Akeh Wadon Kegoda
Kien Maning Wis Dadi Idamane
Kabeh Gadis Desa
Gagahe Gantenge
Sopan Pisan Ngomonge