Senin, 11 November 2019

Lirik Lagu Anik Arnika - Ngembet Galeng

Ngembet Galeng - Anik Arnika


Apa Memang Matane Wis Burem
Apa Pura-pura Bli Kedeleng
Batur Ngalor Ngidul Mendi Bareng
Lakine Kula Kolu Diiseng....

Padahal Dewek Wis Duwe Laki
Deke Batur Tega Diselingkuhi
Ibarat Sawah Wis Ngembet Galeng
Ati Panas Jagat Katon Peteng...

Aduh Rasa Ati Ancur Lebur
Duwe Laki Dislingkuhi Batur
Sekuku Ireng Kula Bli Nyangka
Batur Setia Tega Nyolong Cinta...

Sing Dadi Tambah Nafsu Ning Ati
Laki Kula Melu Ngladeni...

Padahal Dewek Wis Duwe Laki
Deke Batur Tega Diselingkuhi
Ibarat Sawah Wis Ngembet Galeng
Ati Panas Jagat Katon Peteng...

Aduh Rasa Ati Ancur Lebur
Duwe Laki Dislingkuhi Batur
Sekuku Ireng Kula Bli Nyangka
Batur Setia Tega Nyolong Cinta...

Sing Dadi Tambah Nafsu Ning Ati
Laki Kula Melu Ngladeni...

Padahal Dewek Wis Duwe Laki
Deke Batur Tega Diselingkuhi
Ibarat Sawah Wis Ngembet Galeng
Ati Panas Jagat Katon Peteng...

Aduh Rasa Ati Ancur Lebur
Duwe Laki Dislingkuhi Batur
Sekuku Ireng Kula Bli Nyangka
Batur Setia Tega Nyolong Cinta...

Sing Dadi Tambah Nafsu Ning Ati
Laki Kula Melu Ngladeni...

Apa Memang Matane Wis Burem
Apa Pura-pura Bli Kedeleng
Batur Ngalor Ngidul Mendi Bareng
Lakine Kula Kolu Diiseng....