Minggu, 10 November 2019

Lirik Lagu Anik Arnika - Bandar Judi

Bandar Judi - Anik Arnika


Kula Takon Arepan Kapan Sadare
Apa Kakang Bli Pegel Nglakonane
Masih Mending Kula Dilelara Badan
Daripada Dilelara Pikiran...

Yen Wong Lanang Sifate Melas Ning Rabi
Kudu Bisa, Ya Kang Gawa Diri
Tambah Tua Tambah Selewa Lewa
Kula Isin... Ning Batur Uga Tangga..

Saban Bengi Kakang Minggat Sing Rabi
Ana Sing Lapor, Kakang Bandar Judi
Mari Togele, Angger Jalan Kuclake
Mari Kuclake, Angger Jalan Undare...

Apa Kakang Ora Wedi
Mengko Ketangkep Polisi

Yen Wong Lanang Sifate Melas Ning Rabi
Kudu Bisa, Ya Kang Gawa Diri
Tambah Tua Tambah Selewa Lewa
Kula Isin... Ning Batur Uga Tangga..

Saban Bengi Kakang Minggat Sing Rabi
Ana Sing Lapor, Kakang Bandar Judi
Mari Togele, Angger Jalan Kuclake
Mari Kuclake, Angger Jalan Undare...

Apa Kakang Ora Wedi
Mengko Ketangkep Polisi

Kula Takon Arepan Kapan Sadare
Apa Kakang Bli Pegel Nglakonane
Masih Mending Kula Dilelara Badan
Daripada Dilelara Pikiran...