Selasa, 26 November 2019

Lirik Lagu Aly Zovano - Gedang Mangan Gedang

Gedang Mangan Gedang - Aly Zovano


Beli Ngarti Wong Lanang Jaman Saiki
Kaya Alay Lebay Tapi Dudu Banci
Bli Ngerti.. Bli Ngerti...

Biasane Ning Wong Wadon Ora Minat
Ngusele Ning Wong Lanang Sing Uwis Sunat
Dunia.. Apan Kiamat...
Apa Ora Pengen.. Urip Bahagia...
Bina Rumah Tangga..
Sakinah Mawadah Warohmah...

Aja Sampe, Gedang Mangan Gedang Oy!
Sebab Blenak, Digawa Uripe.
Dudu Si Nyampuri...
Maaf Kih Ngwarai...
Nasehati...
Aja Gedang Mangan Gedang....

Aja Sampe, Gedang Mangan Gedang Oy!
Sebab Abot, Digawa Uripe.
Wadon Pirang Pirang...
Rangda Lan Perawan...
Ning Dalan...
Aja Gedang Mangan Gedang....

Biasane Ning Wong Wadon Ora Minat
Ngusele Ning Wong Lanang Sing Uwis Sunat
Dunia.. Apan Kiamat...
Apa Ora Pengen.. Urip Bahagia...
Bina Rumah Tangga..
Sakinah Mawadah Warohmah...

Aja Sampe, Gedang Mangan Gedang Oy!
Sebab Blenak, Digawa Uripe.
Dudu Si Nyampuri...
Maaf Kih Ngwarai...
Nasehati...
Aja Gedang Mangan Gedang....

Aja Sampe, Gedang Mangan Gedang Oy!
Sebab Abot, Digawa Uripe.
Wadon Pirang Pirang...
Rangda Lan Perawan...
Ning Dalan...
Aja Gedang Mangan Gedang....

Beli Ngarti Wong Lanang Jaman Saiki
Kaya Alay Lebay Tapi Dudu Banci
Bli Ngerti.. Bli Ngerti...

Biasane Ning Wong Wadon Ora Minat
Ngusele Ning Wong Lanang Sing Uwis Sunat
Dunia.. Apan Kiamat...
Apa Ora Pengen.. Urip Bahagia...
Bina Rumah Tangga..
Sakinah Mawadah Warohmah...