Senin, 11 November 2019

Lirik Lagu Abiel Jatnika - Kapalang Nyaah

Abiel Jatnika - Kapalang Nyaah


Teu Wasa Kedah Ngantosan
Kantenan Mun Lami
Hasrat Hate Ngagedur
Hoyong Patarema Dina Soca
Sanaos Sakiceup

Ieu Hate Teu Puguh Rasa
Da Bongan Kapalang Nyaah
Mondok Ge Teu Tibra
Kantenan Ngimpen
Simpe

Sok Hoyong Ngebatkeun Lamunan Anjeun
Nu Sakitu Anteungna
Ngogo Teu Tepang
Sok Hoyong Ngiyeuhkeun Ieu Kakangen
Tapi Karasa Asa Leuwih Kasiksa
Nalangsa

Mun Tea Mah Anjeun Rek Ngagoda
Duh Geuning Ku Tega