Senin, 28 Oktober 2019

Lirik Lagu Suwe Ora Jamu

Suwe Ora Jamu


Suwe Ora Jamu
Jamu Godhong Telo
Suwe Ora Ketemu
Temu Pisan Atine Gelo

Suwe Ora Jamu
Jamu Sogo Thunteng
Suwe Ora Ketemu
Temu Pisan Atine Seneng

Suwe Ora Jamu
Amu Godhong Bunder
Suwe Ora Ketemu
Temu Pisan Tambah Pinter