Kamis, 03 Oktober 2019

Lirik Lagu SKA 86 - Rembulan

SKA 86 - Rembulan


Rembulan Ing Wengi Tansah Anyekseni
Endah Paras Manis Esem Lan Guyumu
Ginambaring Batin Tan Biso Ngelalekke
Yekti Nimas Ora Ono Liyane

Tatapan Netramu Nembus Ing Atiku
Agawe Aku Mung Mikirne Sliramu
Cahyaning Rembulan Kalah Kelawan Esemmu
Amung Nimas

Hawaning Njero Batin Pingin Tansah Sesanding
Yo Mung Karo Nimas, Atiku Mung Kanggo Nimas
Nadyan Akeh Bebalang Ngalangi Dalan Katresnan
Iku Pancen Dalan Supoyo Tresno Iki Bakal Kasembadan

Bulan Di Malam Selalu Menyaksikan
Cantik Paras Manis Senyum Dan Tawamu
Tergambar Di Batin Tak Bisa Terlupakan
Sungguh Kamu Tak Ada Lainnya

Rembulan Ing Wengi Tansah Anyekseni
Endah Paras Manis Esem Lan Guyumu
Ginambaring Batin Tan Biso Ngelalekke
Yekti Nimas Ora Ono Liyane

Nadyan Akeh Pepalang Ngalangi Dalan Katresnan
Iku Pancen Dalan Supoyo Tresno Iki Bakal Kasembadan

Hawaning Njero Batin Pingin Tansah Sesanding
Yo Mung Karo Nimas, Atiku Mung Kanggo Nimas
Nadyan Akeh Bebalang Ngalangi Dalan Katresnan
Iku Pancen Dalan Supoyo Tresno Iki Bakal Kasembadan

Bulan Di Malam Selalu Menyaksikan
Cantik Paras Manis Senyum Dan Tawamu
Tergambar Di Batin Tak Bisa Terlupakan
Sungguh Kamu Tak Ada Lainnya