Senin, 21 Oktober 2019

Lirik Lagu Nella Kharisma - Mung Siji Jenengmu

Mung Siji Jenengmu - Nella Kharisma


Tak Akoni Aku Wes Rumongso Seneng
Oleh Prio Joko Sing Manis Koyo Kowe
Ning Njero Ati Iki Uwes Bungah Rasane
Iso Nyawang Manis Esem Lan Guyune

Rino Lan Wengi Mung Tansah Eling Suarane
Sorot Mripate Lan Dekik Pipine
Opo Iki Roso Tresno Sing Tak Rasakne
Ora Biso Turu Kelingan Kowe

Sing Tak Suwun Mugo Mugo Tresno Iki
Tetep Langgeng Tumekane Pati
Ora Keno Kegudo Marang Wong Liyo
Selawase Bakal Tetep Setyo

Aku Lan Kowe Mugo Langgeng Selawase
Iso Tetep Podo Nompo Opo Anane

Rino Lan Wengi Mung Tansah Eling Suarane
Sorot Mripate Lan Dekik Pipine
Opo Iki Roso Tresno Sing Tak Rasakne
Ora Biso Turu Kelingan Kowe

Sing Tak Suwun Mugo Mugo Tresno Iki
Tetep Langgeng Tumekane Pati
Ora Keno Kegudo Marang Wong Liyo
Selawase Bakal Tetep Setyo

Aku Lan Kowe Mugo Langgeng Selawase
Iso Tetep Podo Nompo Opo Anane

Rino Lan Wengi Mung Tansah Eling Suarane
Sorot Mripate Lan Dekik Pipine
Opo Iki Roso Tresno Sing Tak Rasakne
Ora Biso Turu Kelingan Kowe

Sing Tak Suwun Mugo Mugo Tresno Iki
Tetep Langgeng Tumekane Pati
Ora Keno Kegudo Marang Wong Liyo
Selawase Bakal Tetep Setyo

Aku Lan Kowe Mugo Langgeng Selawase
Iso Tetep Podo Nompo Opo Anane
Aku Lan Kowe Mugo Langgeng Selawase
Iso Tetep Podo Nompo Opo Anane