Sabtu, 12 Oktober 2019

Lirik Lagu Nella Kharisma - Matur Nuwun

Nella Kharisma - Matur Nuwun


Walau Memang Tak Harus Memiliki
Namun Rindu Ini Sakit Sekali
Nyatane Wes Ora Sejalan, Kowe Ninggalke Aku
Aku Ra Nyongko, Aku Ra Ngiro

Walau Hati Hancur Bertubi-tubi
Mendengar Cintamu Yang Telah Pergi
Ngakune Sebatas Kekancan, Kowe Ngapusi Aku
Aku Rapopo, Kudu Tak Terimo

Matur Nuwun Wes Gelem Ngabari
Undangan Tanpo Tak Wanti
Aku Loro Ati, Tresnamu Gawanen Bali

Janur Kuning Sing Uwes Melengkung
Nandakne Tresno Wes Rampung
Pun Cekap Sementen, Nderek Langkung

Walau Hati Hancur Bertubi-tubi
Mendengar Cintamu Yang Telah Pergi
Ngakune Sebatas Kekancan, Kowe Ngapusi Aku
Aku Rapopo, Kudu Tak Terimo

Matur Nuwun Wes Gelem Ngabari Undangan Tanpo Tak Wanti
Aku Loro Ati, Tresnamu Gawanen Bali
Janur Kuning Sing Uwes Melengkung Nandakne Tresno Wes Rampung
Pun Cekap Sementen, Nderek Langkung

Wes Biasa Disakiti, Wes Biasa Loro Ati
Ibarate Langit Mendung Aku Wes Nyiapke Payung
Ilat Tanpo Balung, Tresnaku Wes Rampung

Matur Nuwun Wes Ngelarani Sayang, Saiki Aku Dewe
Mung Iso Ndongakke Langgeng Selawase

Matur Nuwun Wes Gelem Ngabari Undangan Tanpo Tak Wanti
Aku Loro Ati, Tresnamu Gawanen Bali
Janur Kuning Sing Uwes Melengkung Nandakne Tresno Wes Rampung
Pun Cekap Sementen, Nderek Langkung

Matur Nuwun Wes Gelem Ngabari Undangan Tanpo Tak Wanti
Aku Loro Ati, Tresnamu Gawanen Bali
Janur Kuning Sing Uwes Melengkung Nandakne Tresno Wes Rampung
Pun Cekap Sementen, Nderek Langkung