Sabtu, 12 Oktober 2019

Lirik Lagu NDX AKA - Kimcil Hokya Hokya

NDX AKA - Kimcil Hokya Hokya


Mendes Sifatmu, Kimcil Kuwi Celukanmu
Meng Modal Rupo Ayu, Karo Lambemu Sek Lunyu
Nek Golek Lanangan, Milih Ninja Opo Fu
Yen Ora Keturutan Yo Mesti Wae Didupak Ndasmu
Asu..
Wis Telong Sasi Suwene
Aku Pedhot Karo Koe
Ra Tau Ono Kabare
Wis Ora Jelas Rupane
Jare Ora Bakal Lali Jebul Nyatane Yo Endi
Koe Ra Tau Ngabari
Seprono Tekan Saiki
Dienteni Ora Kroso
Disms Ora Cetho
Jane Koe Kuwo Menungso
Opo Setan Tuwa
Rupa Ayu Ati Ngglatak
Omonganmu Jan Kepenak
Lambe Koyo Begal Becak
Omongane Mesti Mayak
Yen Dasare Sifatmu
Kuwi Sek Gawe Mangkel
Ndelok Lanangan Sek Sugih
Awakmu Langsung Gatel
Opo Meneh Seng Nggo Ninja
Nek Ra Kuwi Nggo Fu
Marai Awak Ngelu
Dadi Mremen Loro Untu
Aku Wis Reti Atimu
Jebule Mendes Sifatmu
Dimodali Ninja Fu Koe Wia Iso Dijak Kenthu
Nang Omah Macak Krudungan
Nang Njobo Koyo Bajingan
Walah Cil..(Kim..) Asu Tenan
Mendes Sifatmu, Kimcil Kuwi Celukanmu
Meng Modal Rupo Ayu, Karo Lambemu Sek Lunyu
Nek Golek Lanangan, Milih Ninja Opo Fu
Yen Ora Keturutan Yo Mesti Wae Didupak Ndasmu
Asu..
Golek Sensasi Nang Facebook
Jare Okeh Bribikane
Padahal Kui Meng Tai
Kepidak Pidak Ra Terpuji
Diumumke Liwat Tweet
Padahal Itu Gak Penting
Dikirane Gua Ngefek
Sorry Aja Gua Cuek
Klo Gua Emang Sensi
Cari Muka Eksis
Mestinya Elu Eh Ngaca
Dirimu Itu Siapa
Tampang Cuma Cari Muka
Tapi Hati Lu Buaya
Ingin Meluk - Meluk Gua
Biar Golek Sansi Keple
Mendes Sifatmu, Kimcil Kuwi Celukanmu
Meng Modal Rupo Ayu, Karo Lambemu Sek Lunyu
Nek Golek Lanangan, Milih Ninja Opo Fu
Yen Ora Keturutan Yo Mesti Wae Didupak Ndasmu
Asu..
Mendes Kui Meng Gayamu
Kimcil Kui Celukanmu
Meng Paitan Rupo
Karo Lambemu Sek Lunyu
Nek Dideloke Rupamu Pancen Unyu-unyu
Nanging Tekan Jero
Sifatmu Koyo Asu
Yen Caramu Koyo Ngono
Waton Jeplak Langsung Minggat
Ora Mikirke Aku Sopo
Saiki Ngejak Suloyo
Jane Nek Aku Yo Monggo
Nek Arep Minggat Yo Karepmu
Sek Penting Wis Tau
Ngasake Barangmu Itu
Mendes Sifatmu, Kimcil Kuwi Celukanmu
Meng Modal Rupo Ayu, Karo Lambemu Sek Lunyu
Nek Golek Lanangan, Milih Ninja Opo Fu
Yen Ora Keturutan Yo Mesti War Didupak Ndasmu
Asu..
Mendes Sifatmu, Kimcil Kuwi Celukanmu
Meng Modal Rupo Ayu, Karo Lambemu Sek Lunyu
Nek Golek Lanangan, Milih Ninja Opo Fu
Yen Ora Keturutan Yo Mesti Wae Ditinggal Mlayu
Mendes Sifatmu, Kimcil Kuwi Celukanmu
Meng Modal Rupo Ayu, Karo Lambemu Sek Lunyu
Nek Golek Lanangan, Milih Ninja Opo Fu
Yen Ora Keturutan Yo Mesti Wae Didupak Ndasmu
Asu..