Kamis, 03 Oktober 2019

Lirik Lagu Mrekes Ati - Nella Kharisma

Mrekes Ati - Nella Kharisma


Wes Tak Lakonane Susahe Uripku Iki
Wes Tak Lakonane Loro Ning Jerone Ati
Arep Mangan Awan Ora Tau Dimasakke
Turu Bengi Dikon Turu Kursi

Opo Aku Iki Wes Dianggep Ora Ono
Tresno Jroning Ati Saikine Ora Lilo
Sak Elek-eleke Aku Iki Sek Bojomu
Ojo Nambah Susahe Uripku

Siji Loro Telu Mbok Gawe Loro Atiku
Papat Limo Enem Loro Ati Tambah Nemen
Pitu Wolu Songo Uripku Disio-sio
Kowe Manut Omonge Wong Liyo

Opo Ra Kelingan Kowe Dek Jaman Semono
Urip Bungah Susah Loro Disonggo Wong Loro
Mergo Bondo Dunyo Uripku Disio-sio
Kowe Mrekes Ati Nyulek Mata

Opo Aku Iki Wes Dianggep Ora Ono
Tresno Jroning Ati Saikine Ora Lilo
Sak Elek-eleke Aku Iki Sek Bojomu
Ojo Nambah Susahe Uripku

Siji Loro Telu Mbok Gawe Loro Atiku
Papat Limo Enem Loro Ati Tambah Nemen
Pitu Wolu Songo Uripku Disio-sio
Kowe Manut Omonge Wong Liyo

Opo Ra Kelingan Kowe Dek Jaman Semono
Urip Bungah Susah Loro Disonggo Wong Loro
Mergo Bondo Dunyo Uripku Disio-sio
Kowe Mrekes Ati Nyulek Mata