Sabtu, 12 Oktober 2019

Lirik Lagu Mbok Tulung Sadaro - Galih Bangun

Mbok Tulung Sadaro - Galih Bangun


Aku Durung Lilo
Nek Kowe Lungo
Aku Ora Bakal
Mbukak Ati
Nggo Wong Liyo
Saktenane Ati Iki
Iseh Tresno
Nanging Kowe Malah
Milih Lungo

Kowe Ojo Sakpenakmu
Mbok Tulung Ngregani
Usahaku
Kabeh Iki Yo Mung
Dinggo Awakmu

Mbok Tulung Sadaro
Aku Neng Kene
Ngenteni Kowe
Ojo Ngasi Kowe
Karo Liyane
Mbok Tulung Ngerteni
Perasaanku Saiki
Kepiye Wae
Kowe Tetep Neng Ati