Kamis, 03 Oktober 2019

Lirik Lagu Gemantung Roso - Vita Alvia

Gemantung Roso - Vita Alvia


Mung Kari Angenan
Welas Hang Isun Sambang
Sa Iki Wes Ilang
Dadi Duen Wong Lian

Rasane Getun Temenan
Bengen Isun Buang
Ngaboti Wong Lanang Lian
Tibane Malah Kelaran

Sun Getun Temenan
Bengen Riko Sun Buang
Biso Tah Sun Eman
Balekno Ring Pangkuan

Magih Wis Duen Wong Lian
Jujur Seng Lilo Nyawang
Saiki Welas Sun Temenan
Sun Anteni Masio Sampe Kapan

Reff
Gemantung Roso Welas Iki
Sampe Kapan Sumpah Sun Anteni
Umpomo Sing Jodoh Saiki
Mugo Baen Dadi Jodoh Pati

Musik

Mung Kari Angenan
Welas Hang Isun Sambang
Sa Iki Wes Ilang
Dadi Duen Wong Lian

Rasane Getun Temenan
Bengen Isun Buang
Ngaboti Wong Lanang Lian
Tibane Malah Kelaran

Reff
Gemantung Roso Welas Iki
Sampe Kapan Sumpah Sun Anteni
Umpomo Sing Jodoh Saiki
Mugo Baen Dadi Jodoh Pati

Gemantung Roso Welas Iki
Sampe Kapan Sumpah Sun Anteni
Umpomo Sing Jodoh Saiki
Mugo Baen Dadi Jodoh Pati