Kamis, 03 Oktober 2019

Lirik Lagu Erlangga Gusfian - Langit Mego Amsterdam

Erlangga Gusfian - Langit Mego Amsterdam


Aku Mrene Supoyo Koe Ngerti
Yen Aku Tresno Marang Sliuramu
Nanging Kowe Meneng Wae
Naliko Tak Ucapke
Yen Aku Tresno
Yen Aku Sayang
Malang Sliramu

Reff:
Opo Aku Kudu Sambat
Karo Langit Mego Amsterdam
Adoh Adoh Tak Parani Tekan Kene
Jebule Koe Wes Ono Seng Duwe

Mego , Tumoto , Sak Adohing Netro
Neng Langit Amsterdam
Negoro Londo
Tansah Dadi Saksiku , Kang Lagi Nandang Loro
Loro Ati , Getunke Tresno , Kang Ora Teko

Reff: 2x

Jebule Koe Wes Ono Seng Duwe
Jebule Koe Wes Ono Seng Duwe