Senin, 09 September 2019

Lirik Lagu Weungi Iyeu - Detty Kurnia

Weungi Iyeu - Detty Kurnia


Na Wengi Ieu
Bulan Asa Ngemprai
Bentang Sapertos
Nembongan Cahayana

Bulan Jeung Bentang
Kawas Nubade
Milu Nyaksian
Pasini Urang

Na Wengi Ieu
Hiliwirna Angin
Asa Kuraos
Nembangkeun Lagu Cinta

Mugia Jangji
Nu Urang Duaan
Ulah Rek Pudar
Dugi Ka Jaga

Bentang Tetep Baranang
Ulah Ngurangan
Bulan Cahaya Anjeun
Sing Tetep Ngemprai

Angin Anjeun Tong Bosen
Ngahariring Tembang Cinta
Na Weungi Ieu Urang Duaan
Meukar Harepan

Na Wengi Ieu
Bulan Asa Ngemprai
Bentang Sapertos
Nembongan Cahayana

Bulan Jeung Bentang
Kawas Nubade
Milu Nyaksian
Pasini Urang

Na Wengi Ieu
Hiliwirna Angin
Asa Kuraos
Nembangkeun Lagu Cinta

Mugia Jangji
Nu Urang Duaan
Ulah Rek Pudar
Dugi Ka Jaga

Bentang Tetep Baranang
Ulah Ngurangan
Bulan Cahaya Anjeun
Sing Tetep Ngemprai

Angin Anjeun Tong Bosen
Ngahariring Tembang Cinta
Na Wengi Ieu Urang Duaan
Meukar Harepan


Demikianlah Artikel Lirik Lagu Weungi Iyeu - Detty Kurnia


Sekianlah lirik lagu yang berjudul Lirik Lagu Weungi Iyeu - Detty Kurnia kali ini, mudah-mudahan bisa memberi manfaat untuk anda semua. baiklah, sampai jumpa di postingan artikel lainnya.