Selasa, 10 September 2019

Lirik Lagu Tak Antem Watu – Nella Kharisma

Tak Antem Watu – Nella Kharisma


Ning Alun Alun Belambangan
Aku Weruh Koe Gandengan Tangan
Kok Tego Ngelarani Atiku..
Banyu Moto Netes Ning Pipi

Padahal Cinta Iki Nganti Mati
Kok Tegone Koe Ra Iling Janji-janji..
Janji-janjine Bakal Setia Sampek Mati..
Tapi Nyatane Mbok Gawe Loro..

Reff
Pengen Tak Antem Watu Raimu Iku
Pengen Tak Cepit Kayu Anumu Iku
Ben Ora Iso Guyu Gawe Nambani Loro Atiku
Pengen Tak Antem Watu Raimu Iku

Pengen Tak Cepit Kayu Anumu Iku
Ben Ora Iso Ngentok
Rapati Pati Dolanan Wong Ayu

Ning Alun Alun Belambangan
Aku Weruh Koe Gandengan Tangan
Kok Tego Ngelarani Atiku..
Banyu Moto Netes Ning Pipi

Padahal Cinta Iki Nganti Mati
Kok Tegone Koe Ra Iling Janji-janji..
Janji-janjine Bakal Setia Sampek Mati..
Tapi Nyatane Mbok Gawe Loro..

Pengen Tak Antem Watu Raimu Iku
Pengen Tak Cepit Kayu Anumu Iku
Ben Ora Iso Guyu Gawe Nambani Loro Atiku
Pengen Tak Antem Watu Raimu Iku

Pengen Tak Cepit Kayu Anumu Iku
Ben Ora Iso Ngentok
Rapati Pati Dolanan Wong Ayu