Jumat, 13 September 2019

Lirik Lagu Suliyana - Rembulan

Rembulan - Suliyana


Rembulan Ing Wengi Tansah Anyekseni
Endah Paras Manis Esem Lan Guyumu
Ginambar Ing Bathin Tan Biso Nglalekke
Yekti Kangmas Ora Ono Liyane

Tatapan Netramu Nembus Ning Atiku
Agawe Aku Mung Mikirne Sliramu
Cahyaning Rembulan Kalah Klawan Esemmu
Amung Kangmas
Howoning Njero Batin
Pengen Tansah Sesanding
Yu Mung Karo Kangmas
Atiku Mung Kanggo Kangmas

Nadyan Akeh Pepalang
Ngalangi Dalan Katresnan
Iku Pancen Dalan Supoyo
Tresno Iki Bakal Kasembadan

Tatapan Netramu Nembus Ning Atiku
Agawe Aku Mung Mikirne Sliramu
Cahyaning Rembulan Kalah Klawan Esemmu
Amung Kangmas

Howoning Njero Batin
Pengen Tansah Sesanding
Yu Mung Karo Kangmas
Atiku Mung Kanggo Kangmas

Nadyan Akeh Pepalang
Ngalangi Dalan Katresnan
Iku Pancen Dalan Supoyo
Tresno Iki Bakal Kasembadan

Howoning Njero Batin
Pengen Tansah Sesanding
Yu Mung Karo Kangmas
Atiku Mung Kanggo Kangmas

Nadyan Akeh Pepalang
Ngalangi Dalan Katresnan
Iku Pancen Dalan Supoyo
Tresno Iki Bakal Kasembadan


Demikianlah Artikel Lirik Lagu Suliyana - Rembulan


Sekianlah lirik lagu yang berjudul Lirik Lagu Suliyana - Rembulan kali ini, mudah-mudahan bisa memberi manfaat untuk anda semua. baiklah, sampai jumpa di postingan artikel lainnya.