Selasa, 10 September 2019

Lirik Lagu Sesah Hilapna - Nining Meida

Sesah Hilapna - Nining Meida


Asa-asa Urang Teh Nembean Tepang
Aya Kereteg Hate Dug Deg Sur Ser
Sesah Hilapna
Geuning Beut Sungkan Papisah
Du..u…u…u…h Sesah Hilapna

Kantenan Urang Teh Nembean Tepang
Aya Nu Eunteup Gerentes Kadeudeuh
Sesah Hilapna
Nysnding Asih Dina Ati
Du..u…u…u…h Sesah Hilapna

Ayeuna Urang Ngahiji
Geus Jadi Batur Saati
Gumulung Siang Jeung Weungi
Duh Bagja Nyanding Asih

Teu Kaop Teu Tepang Sadinten
Teu Ka Wawa Kurasa Kangen
Teu Beunang Dibebenjokeun
Teu Beunang Dipapalerkeun

Sa-asa Urang Teh Nembean Tepang
Aya Kereteg Hate Dug Deg Sur Ser
Sesah Hilapna
Geuning Beut Sungkan Papisah
Du..u…u…u…h Sesah Hilapna

Kantenan Urang Teh Nembean Tepang
Aya Nu Eunteup Gerentes Kadeudeuh
Sesah Hilapna
Nysnding Asih Dina Ati
Du..u…u…u…h Sesah Hilapna

Ayeuna Urang Ngahiji
Geus Jadi Batur Saati
Gumulung Siang Jeung Weungi
Duh Bagja Nyanding Asih

Teu Kaop Teu Tepang Sadinten
Teu Ka Wawa Kurasa Kangen
Teu Beunang Dibebenjokeun
Teu Beunang Dipapalerkeun

Ayeuna Urang Ngahiji
Geus Jadi Batur Saati
Gumulung Siang Jeung Weungi
Duh Bagja Nyanding Asih

Teu Kaop Teu Tepang Sadinten
Teu Ka Wawa Kurasa Kangen
Teu Beunang Dibebenjokeun
Teu Beunang Dipapalerkeun