Sabtu, 14 September 2019

Lirik Lagu RapX - Matur Suwun

Matur Suwun - RapX


Dik Tenangno Atimu
Kabeh Iki Mung Kanggo Sliramu
Merantau Ke Kota
Tuk Menghalalkanmu
Mugi Gusti Pengeran Ngijabahi

Megawe Adoh Omah
Ben Ndang Cepet Kangge Njaluk Kowe
Sing Tak Karep Siji Biso Njogo Ati
Ugo Diparingi Lancar Rezeki
Gek Ndang Cepet Bali

Reff :
Kesuwun Marang Janjimu
Wis Gelem Nompo Atiku
Setia Lan Ora Nuntut
Nerimo Opo Anane

Matur Nuwun Sayangku
Wis Sabar Nganteni Aku
Tresnaku Marang Sliramu
Gawe Mulyane Genep Uripku

Rap :
Tekadku Tak Lakoni
Sliramu Tak Jak Rabi
Sing Tak Jaluk Dungomu
Lan Setio Tak Karepi

Iki Janjiku
Tunggulah Daku
Nganti Aku Iso Bali
Hala Jadi Kita Sudah Pasti
Sah..!!!