Minggu, 08 September 2019

Lirik Lagu Nyorangan - Nining Meida

Nyorangan - Nining Meida


Sajungna Ninggalkeun Kuring
Sajungna Ninggalkeun Kuring
Ligincing Diri Nangtawing
Nangtawing
Lengkah Lewang Ngalongkewang
Nyorangan

Ngalangkang Gurat Kanyaah
Ngalangkang Gurat Kanyaah
Dina Rengkak Paripolah
Paripolah Gupai
Gupai Tresna Ngajauhan
Teu Nya Na

Jempling Peuting Nyaring
Jemlang Beurang Nyawang
Nu Ngalangkang Ilang
Teu Kadongkang

Pangancikan Diri
Pamuntangan Rasa
Nu Sumanding Asih
Miang Sirna

Hanas Diri Tigin Jangji
Hanas Diri Tigin Jangji
Kadali Tali Pasini
Pasini
Nyanggreud Pageuh
Na Kadeudeuh Geus Maneuh

Ngalangkang Gurat Kanyaah
Ngalangkang Gurat Kanyaah
Dina Rengkak Paripolah
Paripolah Gupai
Gupai Tresna Ngajauhan
Teu Nya Na

Jempling Peuting Nyaring
Jemlang Beurang Nyawang
Nu Ngalangkang Ilang
Teu Kadongkang

Pangancikan Diri
Pamuntangan Rasa
Nu Sumanding Asih
Miang Sirna

Hanas Diri Tigin Jangji
Hanas Diri Tigin Jangji
Kadali Tali Pasini
Pasini
Nyanggreud Pageuh
Na Kadeudeuh Geus Maneuh


Demikianlah Artikel Lirik Lagu Nyorangan - Nining Meida


Sekianlah lirik lagu yang berjudul Lirik Lagu Nyorangan - Nining Meida kali ini, mudah-mudahan bisa memberi manfaat untuk anda semua. baiklah, sampai jumpa di postingan artikel lainnya.