Minggu, 08 September 2019

Lirik Lagu Nella Kharisma - Kelingan

Nella Kharisma - Kelingan


Mas Kowe Mbiyen Janji Karo Aku
Nglakoni Tresno Suci Kanthi Ikhlas Tekan Mati
Neng Nyatane Ngapusi, Cidro Ati Iki
Netes Eluhku Mili Deres Neng Pipi

Pancen Loro Nek Kelingan Tentang Masa Lalu
Bayangan Memang Tak Seindah Kenyataan Di Hidupku
Kelingan Awale Kita Ketemu Di Sana
Berduaan Bermesraan Penuh Canda Dan Tawa

Sumpah Janji Tresno Iki Aku Karo Kowe
Mugo Wae Iso Langgeng Tekan Sak Lawase
Kangmas Nyaman Kaleh Panjenengan
Mugo Wae Tresno Iki Ora Bakal Tau Dadi Kenangan

Mas Kowe Mbiyen Janji Karo Aku
Nglakoni Tresno Suci Kanthi Ikhlas Tekan Mati
Neng Nyatane Ngapusi, Cidro Ati Iki
Netes Eluhku Mili Deres Neng Pipi

Mas Opo Iki Bukti Katresnanmu Marang Aku
Kowe Ninggal Lungo Tanpo Sebab Bahkan Ora Nesu
Rodo Sue Wes Sesasi Kowe Ra Ngabari
Aku Bingung Kudu Goleki Sliramu Neng Ngendi

Yo Wes Mungkin Dalan Tresnone Kudu Pisah
Walaupun Ati Iki Gor Isone Pasrah
Bakal Tak Kenang Jenengmu Nang Masa Laluku
Senajan Koe Wes Gawe Cidro Neng Atiku

Mas Kowe Mbiyen Janji Karo Aku
Nglakoni Tresno Suci Kanthi Ikhlas Tekan Mati
Neng Nyatane Ngapusi, Cidro Ati Iki
Netes Eluhku Mili Deres Neng Pipi

Dek Pangapurane Kanggo Awakku
Mergani Tresno Iki Tak Direstui Ibuku
Aku Mblenjani Janji Cinta Kita Ini
Lilakno Aku Kanti Ikhlas Ati

Mas Kowe Mbiyen Janji Karo Aku
Nglakoni Tresno Suci Kanthi Ikhlas Tekan Mati
Neng Nyatane Ngapusi, Cidro Ati Iki
Netes Eluhku Mili Deres Neng Pipi, Netes Eluhku Mili Deres Neng Pipi


Demikianlah Artikel Lirik Lagu Nella Kharisma - Kelingan


Sekianlah lirik lagu yang berjudul Lirik Lagu Nella Kharisma - Kelingan kali ini, mudah-mudahan bisa memberi manfaat untuk anda semua. baiklah, sampai jumpa di postingan artikel lainnya.