Minggu, 08 September 2019

Lirik Lagu Midua Cinta - Nining Meida

Midua Cinta - Nining Meida


Emut Baheula Ngawitan Tepang
Anjeun Anu Sakitu Deudeuhna
Meus-meus Nyeubut Cinta Meus-meus Nyeubut Nyaah
Dugi Ka Abdi Sumerah Diri

Teu Lami Urang Ngarumah Tangga
Naha Atuh Ayeuna Beut Beda
Kawas Kila-kila Aya Nu Kadua
Dugi Kasirna Rasa Kacinta

Abdi Teu Nyangka Akang Rek Tega
Geuning Buktina Midua Cinta
Dugi Ka Teu Aya Ras-rasanana
Ninggalkeun Buah Kacinta

Abdi Teu Nyangka Akang Rek Tega
Geuning Buktina Midua Cinta
Dugi Ka Teu Aya Ras-rasanana
Ninggalkeun Buah Kacinta

Emut Baheula Ngawitan Tepang
Anjeun Anu Sakitu Deudeuhna
Meus-meus Nyeubut Cinta Meus-meus Nyeubut Nyaah
Dugi Ka Abdi Sumerah Diri

Teu Lami Urang Ngarumah Tangga
Naha Atuh Ayeuna Beut Beda
Kawas Kila-kila Aya Nu Kadua
Dugi Kasirna Rasa Kacinta

Abdi Teu Nyangka Akang Rek Tega
Geuning Buktina Midua Cinta
Dugi Ka Teu Aya Ras-rasanana
Ninggalkeun Buah Kacinta

Abdi Teu Nyangka Akang Rek Tega
Geuning Buktina Midua Cinta
Dugi Ka Teu Aya Ras-rasanana
Ninggalkeun Buah Kacinta

Abdi Teu Nyangka Akang Rek Tega
Geuning Buktina Midua Cinta
Dugi Ka Teu Aya Ras-rasanana
Ninggalkeun Buah Kacinta

Abdi Teu Nyangka Akang Rek Tega
Geuning Buktina Midua Cinta
Dugi Ka Teu Aya Ras-rasanana
Ninggalkeun Buah Kacinta

Abdi Teu Nyangka Akang Rek Tega
Geuning Buktina Midua Cinta
Dugi Ka Teu Aya Ras-rasanana
Ninggalkeun Buah Kacinta

Abdi Teu Nyangka Akang Rek Tega
Geuning Buktina Midua Cinta
Dugi Ka Teu Aya Ras-rasanana
Ninggalkeun Buah Kacinta


Demikianlah Artikel Lirik Lagu Midua Cinta - Nining Meida


Sekianlah lirik lagu yang berjudul Lirik Lagu Midua Cinta - Nining Meida kali ini, mudah-mudahan bisa memberi manfaat untuk anda semua. baiklah, sampai jumpa di postingan artikel lainnya.