Selasa, 10 September 2019

Lirik Lagu Micinta - Evie Tamala

Micinta - Evie Tamala


Cinta Kuring Ka Anjeuna
Tetep Mantep Tina Rasa Duh
Anjeun Nu Jadi Lamunan
Da Buktosna Emut Bae

Cinta Kuring Ka Anjeuna
Tetep Mantep Tina Hate Duh
Anjeun Nu Jadi Impian
Da Buktosna Emut Bae

Nya Anjeun Kembang Impian
Nya Anjeun Kembang Pujaan
Nya Anjeun Engges Bibilasan
Nya Anjeun Luas Iklas Pipisahan

Nya Anjeun Kembang Impian
Nya Anjeun Kembang Harepan
Nya Anjeun Enggeus Ngajauhan
Nya Anjeun Luas Iklas Pipisahan

Cinta Kuring Ka Anjeuna
Ku Hanjakal Moal Laksana
Mungguh Geus Lain Bangsana
Cinta Geus Aya Nu Boga