Kamis, 12 September 2019

Lirik Lagu Happy Asmara - Penak Kekancan

Penak Kekancan - Happy Asmara


Sayang Aku Njalok Sepuro
Mergo Wes Medot Tali Asmoro
Sayang Snadjan Ati Kadung Nyaman
Nanging Dewe Penak Kekancan

Sayang Lagit Bumi Dadi Saksi
Tresno Mu Ora Bakal Terganti
Sayang Mugo Sliramu Ngerteni
Ora Maksud Mblenjani Janji

Jujur Aku Iki Wedi Kelangan
Sak Tenane Atiku Wes Tresno Tenan
Medot Tresnomu Udu Mergo Ono Seng Liyan
Sepurone Yen Aku Nggawe Kowe Kelaran

Timbang Dadi Pacar Yen Pedhot Malah Musuhan
Aku Mending Pilih Kekancan

Tak Akoni Aku Seng Salah
Medot Tresno Marang Sliramu
Aku Ra Kuwat Nahan Tangisku
Mergo Wes Nggawe Loro Atimu

Nadjan Tresno Wes Kadung Jeru
Atiku Wes Nyaman Karo Awakmu
Kabeh Iki Amergo Aku Wedi Kelangan Sliramu

Sayang Lagit Bumi Dadi Saksi
Tresno Mu Ora Bakal Terganti
Sayang Mugo Sliramu Ngerteni
Ora Maksud Mblenjani Janji

Jujur Aku Iki Wedi Kelangan
Sak Tenane Atiku Wes Tresno Tenan
Medot Tresnomu Udu Mergo Ono Seng Liyan
Sepurone Yen Aku Nggawe Kowe Kelaran

Timbang Dadi Pacar Yen Pedhot Malah Musuhan
Aku Mending Pilih Kekancan

Timbang Dadi Pacar Yen Pedhot Malah Musuhan
Aku Mending Pilih Kekancan


Demikianlah Artikel Lirik Lagu Happy Asmara - Penak Kekancan


Sekianlah lirik lagu yang berjudul Lirik Lagu Happy Asmara - Penak Kekancan kali ini, mudah-mudahan bisa memberi manfaat untuk anda semua. baiklah, sampai jumpa di postingan artikel lainnya.