Senin, 09 September 2019

Lirik Lagu Geter Asmara - Detty Kurnia

Geter Asmara - Detty Kurnia


Geter-geter Asmara
Nu Kacipta Na Dada
Munggaran Patepang
Jeung Anjeun Panutan
Aduh Ka Gembang

Dag Dig Dug Na Jajantung
Anjeun Nu Ka Pigandrung
Emutna Salira
Ngahudangkeun Rasa
Aduh Kasmaran

Wengi Ka Impi-impi
Siang Ka Bayang-bayang
Hate Ringrang
Mun Sadinten Teu Tepang
Jeung Anjeun Nu Jadi Panutan

Kembang-kembang Harepan
Nu Masieup Lamunan
Bagja Cinta Mun Jadi Tineukanan
Asih Urang Pinuh Kaendahan
Duh Aduh Aduh Aduh Haaa
Kasmaran

Geter-geter Asmara
Nu Kacipta Na Dada
Munggaran Patepang
Jeung Anjeun Panutan
Aduh Ka Gembang

Dag Dig Dug Na Jajantung
Anjeun Nu Ka Pigandrung
Emutna Salira
Ngahudangkeun Rasa
Aduh Kasmaran

Wengi Ka Impi-impi
Siang Ka Bayang-bayang
Hate Ringrang
Mun Sadinten Teu Tepang
Jeung Anjeun Nu Jadi Panutan

Kembang-kembang Harepan
Nu Masieup Lamunan
Bagja Cinta Mun Jadi Tineukanan
Asih Urang Pinuh Kaendahan
Duh Aduh Aduh Aduh Haaa
Kasmaran

Wengi Ka Impi-impi
Siang Ka Bayang-bayang
Hate Ringrang
Mun Sadinten Teu Tepang
Jeung Anjeun Nu Jadi Panutan

Kembang-kembang Harepan
Nu Masieup Lamunan
Bagja Cinta Mun Jadi Tineukanan
Asih Urang Pinuh Kaendahan
Duh Aduh Aduh Aduh Haaa
Kasmaran
Duh Aduh Aduh Aduh Haaa
Kasmaran


Demikianlah Artikel Lirik Lagu Geter Asmara - Detty Kurnia


Sekianlah lirik lagu yang berjudul Lirik Lagu Geter Asmara - Detty Kurnia kali ini, mudah-mudahan bisa memberi manfaat untuk anda semua. baiklah, sampai jumpa di postingan artikel lainnya.