Jumat, 13 September 2019

Lirik Lagu Fanny Sabila - Kuota

Kuota - Fanny Sabila


Geus Jadi Hal Nu Biasa
Ayeuna Dunia Maya
Kabutuhan Nu Utama
Meuli Kuota
Hey Hey Meuli Kuota

Make Kuota
Sagala Pake Kuota

Budak Ceurik Menta Duit
Ari Sugan Teh Keur Jajan
Kalahka Ka Tukang Pulsa
Sihoreng Meuli Kuota
Hey Hey Meuli Kuota

Make Kuota
Sagala Pake Kuota

Internetan Make Kuota
Instagram-an Make Kuota
Whatsapp-an Bobogohan
Muka Youtube Balanja Online
Neang Jodo Neang Gawe
Make Kuota Hey Hey Make Kuota

Meuli Kuota
Modalna Meuli Kuota

Budak Ceurik Menta Duit
Ari Sugan Teh Keur Jajan
Kalahka Ka Tukang Pulsa
Sihoreng Meuli Kuota
Hey Hey Meuli Kuota

Make Kuota
Sagala Pake Kuota

Internetan Make Kuota
Instagram-an Make Kuota
Whatsapp-an Bobogohan
Muka Yuoutube Balanja Online
Neang Jodo Neang Gawe
Make Kuota Hey Hey Make Kuota

Meuli Kuota
Modalna Meuli Kuota

Internetan Make Kuota
Instagram-an Make Kuota
Whatsapp-an Bobogohan
Muka Youtube Balanja Online
Neang Jodo Neang Gawe
Make Kuota Hey Hey Make Kuota

Meuli Kuota
Modalna Meuli Kuota