Minggu, 08 September 2019

Lirik Lagu Duriat Pegat - Detty Kurnia

Duriat Pegat - Detty Kurnia


Bumi Nu Anjeuna
Langit Nu Anjeuna
Sapangeusi Alam Dunya
Mungguh Keursaning Anjeuna

Jeung Sagala Mahlukna
Kalebet Urang Sadaya
Taya Nu Jadi Kajaba
Eta Kagungan Anjeuna

Jodo Nu Anjeuna
Pati Nu Anjeuna
Susah Senang Lara Bagja
Gumantung Kana Kodratna

Kitu Deui Jodo Urang
Kapan Kahayangmah Manjang
Buktina Geuning Papegat
Najan Kabeungkeut Duriat

Ya Allah Mugia Abdi Sing Kiat
Dina Nampi Ieu Kodrat
Panginten Ieu Tos Gurat
Duriat Kedah Papegat
Abdi Pasrah Hamo Nolak

Ya Allah Abdi Panceg Kayakinan
Salira Nu Maha Rohman
Tangtos Aya Kasaean
Sagedengan Kapeurihan
Ya Allah Nu Murbeng Alam

Jodo Nu Anjeuna
Pati Nu Anjeuna
Susah Senang Lara Bagja
Gumantung Kana Kodratna

Kitu Deui Jodo Urang
Kapan Kahayangmah Manjang
Buktina Geuning Papegat
Najan Kabeungkeut Duriat

Ya Allah Mugia Abdi Sing Kiat
Dina Nampi Ieu Kodrat
Panginten Ieu Tos Gurat
Duriat Kedah Papegat
Abdi Pasrah Hamo Nolak

Ya Allah Abdi Panceg Kayakinan
Salira Nu Maha Rohman
Tangtos Aya Kasaean
Sagedengan Kapeurihan
Ya Allah Nu Murbeng Alam
Ya Allah Nu Murbeng Alam


Demikianlah Artikel Lirik Lagu Duriat Pegat - Detty Kurnia


Sekianlah lirik lagu yang berjudul Lirik Lagu Duriat Pegat - Detty Kurnia kali ini, mudah-mudahan bisa memberi manfaat untuk anda semua. baiklah, sampai jumpa di postingan artikel lainnya.