Senin, 09 September 2019

Lirik Lagu Dudu Jodone – Didi Kempot

Dudu Jodone – Didi Kempot


Tak Lilakno…tak Lilakno..
Nadyan Ati Gelo..
Yen Pancen Ra…jodone
Arep Dikapake
Mbok Dipekso..ooo…ora Biso…ooo
Malah Dadi Abot Sangganing Ati

[reff:]
Sak Lawase Tak Ugemi Mun Sawiji
Tresnaku Iki Lati Tumeko Ati

Naging Aku Ugo Ngerti Ngrumangsani
Sopo Sliramu Lan Sopo Aku Iki
Yo Wis Lumrahe
….wong Tuwamu
Ora Setuju

Tak Lilakno…tak Lilakno..
Nadyan Ati Gelo..
Yen Pancen Ra…jodone
Arep Dikapake

Mbok Dipekso..ooo…ora Biso…ooo
Malah Dadi Abot Sangganing Ati

[reff:]
Sak Lawase Tak Ugemi Mun Sawiji
Tresnaku Iki Lati Tumeko Ati
Nanging Aku Ugo Ngerti Ngrumangsani
Sopo Sliramu Lan Sopo Aku Iki

Yo Wis Lumrahe
….wong Tuwamu
Ora Setuju

Kembali Ke Atas


Demikianlah Artikel Lirik Lagu Dudu Jodone – Didi Kempot


Sekianlah lirik lagu yang berjudul Lirik Lagu Dudu Jodone – Didi Kempot kali ini, mudah-mudahan bisa memberi manfaat untuk anda semua. baiklah, sampai jumpa di postingan artikel lainnya.