Minggu, 08 September 2019

Lirik Lagu Dina Amparan Sajadah - Darso

Dina Amparan Sajadah - Darso


Dina Amparan Sajadah Abdi Sumujud Pasrah
Diri Nu Lamokot Ku Dosa Nyanggakeun Sadaya-daya
Dina Amparan Sajadah Abdi Sumujud Pasrah
Mundut Pangampura Gusti Ya Allah Robullijati
Taya Deui Panglumpatan Taya Deui Pamuntangan
Mung Allah Pangeran Abdi Pangeran Anu Sajati

Dina Amparan Sajadah Abdi Sumujud Pasrah
Diri Nu Lamokot Ku Dosa Nyanggakeun Sadaya-daya
Dina Amparan Sajadah Abdi Sumujud Pasrah
Mundut Pangampura Gusti Ya Allah Robullijati
Taya Deui Panglumpatan Taya Deui Pamuntangan
Mung Allah Pangeran Abdi Pangeran Anu Sajati