Senin, 09 September 2019

Lirik Lagu Cenah - Evie Tamala

Cenah - Evie Tamala


Siang Wengi Abdi Ngantosan
Ku Teu Kawawa Kurasa Kangen
Ku Teu Kawawa Kurasa Sono

Siang Wengi Abdi Ngantosan
Ku Teu Kawawa Hoyong Patepang
Ku Teu Kawawa Hoyong Paamprok Sono

Aduh Engkang
Kunaon Beut Harianeun
Kunaon Teu Ngaraoskeun
Ieu Hate Nu Leungiteun

Kamana Atuh Kamana
Nepangkeun Katineung Rasa
Na Atuh Kedah Kamana,kamana

Aduh Engkang
Cenah Moal Teungteuingeun
Cenah Moal Mopohokeun
Ieu Hate Nu Leungiteun

Iraha Atuh Iraha
Nepungkeun Ka Tineung Rasa
Aduh Engkang Katineung Urang

Nineung Ku Deudeuhna
Nineung Ku Belana
Nineung Ku Bohongna
Nineung Ku Heureuina

Siang Wengi Abdi Ngantosan
Ku Teu Kawawa Kurasa Kangen
Ku Teu Kawawa Kurasa Sono

Siang Wengi Abdi Ngantosan
Ku Teu Kawawa Hoyong Patepang
Ku Teu Kawawa Hoyong Paamprok Sono

Aduh Engkang
Kunaon Beut Harianeun
Kunaon Teu Ngaraoskeun
Ieu Hate Nu Leungiteun

Kamana Atuh Kamana
Nepangkeun Katineung Rasa
Na Atuh Kedah Kamana,kamana

Aduh Engkang
Cenah Moal Teungteuingeun
Cenah Moal Mopohokeun
Ieu Hate Nu Leungiteun

Iraha Atuh Iraha
Nepungkeun Ka Tineung Rasa
Aduh Engkang Katineung Urang

Nineung Ku Deudeuhna
Nineung Ku Belana
Nineung Ku Bohongna
Nineung..


Demikianlah Artikel Lirik Lagu Cenah - Evie Tamala


Sekianlah lirik lagu yang berjudul Lirik Lagu Cenah - Evie Tamala kali ini, mudah-mudahan bisa memberi manfaat untuk anda semua. baiklah, sampai jumpa di postingan artikel lainnya.