Senin, 09 September 2019

Lirik Lagu Bentang Manglayang - Detty Kurnia

Bentang Manglayang - Detty Kurnia


Bentang Luhureun Manglayang
Ting Karetip Antep Ngiceupan
Kamari Peuting Ayeuna
Bentang Rampag Lobana Angger Sarua

Handapeun Bentang Manglayang
Manehna Keur Ngadagoan
Nanggeuy Saruntuyan Bentang
Meunang Mipit Tiluhur Gunung Manglayang

Wengi Enjing Engkang
Urang Petik Kuduaan
Urang Runtui Engkang
Keur Kongkoyang Pangantenan

Wengi Ieu Wayahna
Urang Paanggang
Tapi Soca Tangtos Sami
Keur Ngilang Bentang Manglayang

Weungi Ieu Wayahna
Urang Patebih
Tapi Batin Tetep Manteng
Lir Ketip Bentang Manglayang

Handapeun Bentang Manglayang
Manehna Keur Ngadagoan
Nanggeuy Saruntuyan Bentang
Meunang Mipit Tiluhur Gunung Manglayang

Wengi Enjing Engkang
Urang Petik Kuduaan
Urang Runtui Engkang
Keur Kongkoyang Pangantenan

Wengi Ieu Wayahna
Urang Paanggang
Tapi Soca Tangtos Sami
Keur Ngilang Bentang Manglayang

Weungi Ieu Wayahna
Urang Patebih
Tapi Batin Tetep Manteng
Lir Ketip Bentang Manglayang

Wengi Ieu Wayahna
Urang Paanggang
Tapi Soca Tangtos Sami
Keur Ngilang Bentang Manglayang

Weungi Ieu Wayahna
Urang Patebih
Tapi Batin Tetep Manteng
Lir Ketip Bentang Manglayang


Demikianlah Artikel Lirik Lagu Bentang Manglayang - Detty Kurnia


Sekianlah lirik lagu yang berjudul Lirik Lagu Bentang Manglayang - Detty Kurnia kali ini, mudah-mudahan bisa memberi manfaat untuk anda semua. baiklah, sampai jumpa di postingan artikel lainnya.