Minggu, 08 September 2019

Lirik Lagu Bangbung Hideung - Rika Rafika

Bangbung Hideung - Rika Rafika


Bangbung Hideung Bara-bara Teuing Diri

Leuheung Bari Diangge Ka Sukagalih
Situ Pinuh Balong Jero
Bebendon Sareng Bebendu Unggal Ti
Salira Juag Awi Teh Pangajul Buah Lantaran Kitu
Sora Bedil Luhur Mega Paripaos
Teu Paya Lepat Saeutik
Diri Abi Kagamparan

Eeh Banondari
Nu Geulis Kawanti-wanti
Nu Endah Na Malih Warna Puputon Kembang Kadaton
Jungjunan

Lamun Teu Kauntung Tipung
Katambang Beas Laksana Kapiduriat
Matak Paeh Ngabale Bangke
Matak Edan Leuleuweungan
Matak Paeh Ngabale Bangke
Matak Edan Leuleuweungan
Matak Paeh Ngabale Bangke
Matak Edan Leuleuweungan
Aduh Alah Iyeung Da Leuleuweungan

Aso-aso Lali Wao-wao Waeng
Aso-aso Lali Wao-wao Waeng

Aya Ucap Paribasa
Sarung Bantal Mungguh Cipruk
Seep Saputangan Hiji
Ceurik Balas Ku Nalangsa
Abdi Nalangsa

Nguping Hujan Tengah Wengi
Diimah Keueung Sorangan
Nguping Hujan Tengah Wengi
Diimah Keueung Sorangan

Nyagigir Asa Gigireun
Nangkarak Asa Luhureun
Nyagigir Asa Gigireun
Nangkarak Asa Luhureun
Aduh Alah Iyeung Asa Luhureun

Aso-aso Lali Wao-wao Waeng
Aso-aso Lali Wao-wao Waeng

Jung Nangtung Asa Lalanjung
Gek Diuk Asa Tiguling
Leumpang Asa Da Ngalong Kewang.


Demikianlah Artikel Lirik Lagu Bangbung Hideung - Rika Rafika


Sekianlah lirik lagu yang berjudul Lirik Lagu Bangbung Hideung - Rika Rafika kali ini, mudah-mudahan bisa memberi manfaat untuk anda semua. baiklah, sampai jumpa di postingan artikel lainnya.