Minggu, 08 September 2019

Lirik Lagu Anak Yatim - Fanny

Anak Yatim - Fanny


Deudeuh Anjeun Anak Yatim
Kaum Duafa Katalangsara
Asih Indung Bapak
Kiwari Tos Teu Aya
Hirup Patulalis Nunggelis
Nunggelis

Kasadaya Jalmi Aya
Naha Anjeun Henteu Malire
Na Anjeun Rek Tega
Poho Parentah Agama

Tuh Tingali Duafa Katalangsara
Piraku Rek Tega

Kamana Atuh Kamana Anu Benghar
Anak Yatim Keur Prihatin
Tisaha Atuh Tisaha Anak Yatim
Miharep Deudeuh Cig Mesra

Ya Allah Mugi Maparin Kakiatan
Anak Yatim Sing Sabar Tawakal
Mugia Ginulur Bagja Keur Sadaya
Kenging Rido Nu Kawasa
Duh Nu Balenghar Mugia Taat Agama


Demikianlah Artikel Lirik Lagu Anak Yatim - Fanny


Sekianlah lirik lagu yang berjudul Lirik Lagu Anak Yatim - Fanny kali ini, mudah-mudahan bisa memberi manfaat untuk anda semua. baiklah, sampai jumpa di postingan artikel lainnya.