Minggu, 08 September 2019

Lirik Lagu Aduh Manis - Cicih Cangkurileng

Aduh Manis - Cicih Cangkurileng


Papaes Pangreka Lagu
Gelar Lagu Aduh Manis
Nyata Dina Rupibi
Katelahna Jaipongan Aduh Manis

Ketuk Tilu Baheulana
Kelasik Jeung Penca Silat
Disadur Direka-reka
Nu Resep Dimana-mendi

Kumargi Aya Tawisna
Dina Ibing Aduh Manis
Silih Reret Bari Imut
Supados Henteu Pahili

Aduh Manis Anu Lucu
Pasangan Istri Pameget
Nulami Henteu Patepang
Ayeuna Patepang Deui

Gambaran Istri Pameget
Keur Sumedep Birahina
Silih Simbeuh Ku Ka Deudeuh
Sempal Guyon Gogonjakan

Sok Saha Nu Wani Metik
Sadia Ngayonan Nana
Sanajan Tepi Ka Pati
Moal Ngejat Kawalahan

Aduh Manis Kateulahna
Ketuk Tilu Baheulana
Gelar Lagu Aduh Manis
Nu Ngibing Mojang Maranis


Demikianlah Artikel Lirik Lagu Aduh Manis - Cicih Cangkurileng


Sekianlah lirik lagu yang berjudul Lirik Lagu Aduh Manis - Cicih Cangkurileng kali ini, mudah-mudahan bisa memberi manfaat untuk anda semua. baiklah, sampai jumpa di postingan artikel lainnya.