Rabu, 14 Agustus 2019

Lirik Lagu Putri Angel - Cukup Semene Baen

Cukup Semene Baen - Putri Angel


Sepurane Cukup Semene Baen
Roso Hang Sing Mungkin Diterusaken
Riko Wes Sing Koyo Hang Bengen Maning
Riko Sing Koyo Hang Bengen Maning
Riko Wes Sing Koyo Bengen

Ndane Iki Wes Dadi Ceritane
Isun Lan Riko Mung Cukup Semene
Welas Iki Mung Kari Ceritane
Lalekno Kenangan Isun Lan Riko
Myakne Sing Nambahi Loro

Ojo Digetuni, Riko Hang Ngawiti
Mungkin Welas Iki Sing Kiro Abadi
Mung Semene, Sun Lan Riko Cukup Semene

Ojo Digetuni, Riko Hang Ngawiti
Mungkin Welas Iki Sing Kiro Abadi
Mung Semene, Sun Lan Riko Cukup Semene

Ndane Iki Wes Dadi Ceritane
Isun Lan Riko Mung Cukup Semene
Welas Iki Mung Kari Ceritane
Lalekno Kenangan Isun Lan Riko
Myakne Sing Nambahi Loro

Ojo Digetuni, Riko Hang Ngawiti
Mungkin Welas Iki Sing Kiro Abadi
Mung Semene, Sun Lan Riko Cukup Semene