Selasa, 13 Agustus 2019

Lirik Lagu Lintang Piscesa - Ambyar

Ambyar - Lintang Piscesa


Wis Kebacut Ambyar Remuk Sing Ning Ati
Opo Ngene Iki Sing Jenenge Korban Janji
Wis Ambyar Aku Kudu Kepiye
Metu Ngendi Supoyo Ketemu Kowe

Wis Kebacut Ambyar Tresnaku Kesasar
Seneng Karo Kowe Salah Nggonku Milih Pacar
Wis Ambyar Loro Sing Tak Rasake
Kowe Lungo Ninggake Aku Ning Kene

Wis Kebacut Ambyar, Ambyar Koyo Ngene
Manise Janjimu Jebule Mung Ono Lambe
Wis Kebacut Ambyar, Ambyar Koyo Ngene
Ning Opo Kowe Tego Nyekso Aku Koyo Ngene

Sopo Sing Ra Gelo
Yen Digawe Kuciwo
Ambyar

Wis Kebacut Ambyar Tresnaku Kesasar
Seneng Karo Kowe Selak Nggonku Milih Pacar
Wis Ambyar Loro Sing Tak Rasakke
Kowe Lunggo Ninggalke Aku Ning Kene

Wis Kebacut Ambyar, Ambyar Koyo Ngene
Manise Janjimu Jebule Mung Ono Lambe
Wis Kebacut Ambyar, Ambyar Koyo Ngene
Ning Opo Kowe Tego Nyekso Aku Koyo Ngene

Sopo Sing Ra Gelo
Yen Digawe Kuciwo
Ambyar


Demikianlah Artikel Lirik Lagu Lintang Piscesa - Ambyar


Sekianlah artikel yang berjudul Lirik Lagu Lintang Piscesa - Ambyar kali ini, mudah-mudahan bisa memberi manfaat untuk anda semua. baiklah, sampai jumpa di postingan artikel lainnya.