Rabu, 07 Agustus 2019

Lirik Lagu Kharisma Moza - Ninggali Tatu

Ninggali Tatu - Kharisma Moza


Nengopo Ra Crito Yen Kowe Wis Ra Tresno
Ning Kowe Malah Lungo, Ninggal Tatu Neng Dodo
Rasane Ati Iki Koyo Keno Mowo
Bareng Wis Ngerti Neng Mburiku Kowe Ngeliyo

Janjine Ngancani Nganti Tekane Pati
Ning Nyatane Janjimu Kuwi Mung Kari Janji
Panase Geni Ra Koyo Panase Ati
Sakwise Ngerti Kowe Neng Aku Ngapusi

Kowe Tak Sayang Sayang Saiki Malah Ngilang
Tresnamu Karo Aku Kuwi Mung Kiasan
Kowe Tak Gadang Gadang Tegane Gawe Wirang
Anggonku Labuh Kowe Opo Isih Kurang

Nengopo Ra Crito Yen Kowe Wis Ra Tresno
Ning Kowe Malah Lungo, Ninggal Tatu Neng Dodo
Rasane Ati Iki Koyo Keno Mowo
Bareng Wis Ngerti Neng Mburiku Kowe Ngeliyo

Janjine Ngancani Nganti Tekane Pati
Ning Nyatane Janjimu Kuwi Mung Kari Janji
Panase Geni Ra Koyo Panase Ati
Sakwise Ngerti Kowe Neng Aku Ngapusi

Kowe Tak Sayang Sayang Saiki Malah Ngilang
Tresnamu Karo Aku Kuwi Mung Kiasan
Kowe Tak Gadang Gadang Tegane Gawe Wirang
Anggonku Labuh Kowe Opo Isih Kurang


Demikianlah Artikel Lirik Lagu Kharisma Moza - Ninggali Tatu


Sekianlah artikel yang berjudul Lirik Lagu Kharisma Moza - Ninggali Tatu kali ini, mudah-mudahan bisa memberi manfaat untuk anda semua. baiklah, sampai jumpa di postingan artikel lainnya.