Minggu, 11 Agustus 2019

Lirik Lagu Happy Asmara - Tak Ikhlasno

Tak Ikhlasno - Happy Asmara


Sepine Wengi Iki Ngeridu Ati
Seng Tansah Kelingan Sliramu
Kowe Ninggal Aku

Ademe Howo Iki
Nggowo Loro Sing Kang Nyoto
Mergo Nyawang Kowe
Gandeng Karo Liyane

Yen Pancen Iki Uwes Garise
Aku Ikhlas Lahir Batine
Kabeh Kudu Tak Lalekne
Masio Abot Sanggane

Ra Sepirone Loro Ati Amergo Ditinggal Pergi
Tapi Loro Ati Iki Amergo Dikhianati
Yen Pancen Uwes Garise Kowe Gandeng Karo De’e
Mung Dungoku Mugo Langgeng Saklawase

Ademe Howo Iki
Nggowo Loro Sing Kang Nyoto
Mergo Nyawang Kowe
Gandeng Karo Liyane

Yen Pancen Iki Uwes Garise
Aku Ikhlas Lahir Batine
Kabeh Kudu Tak Lalekne
Masio Abot Sanggane

Ra Sepirone Loro Ati Amergo Ditinggal Pergi
Tapi Loro Ati Iki Amergo Dikhianati
Yen Pancen Uwes Garise Kowe Gandeng Karo De’e
Mung Dungoku Mugo Langgeng Saklawase

Ra Sepirone Loro Ati Amergo Ditinggal Pergi
Tapi Loro Ati Iki Amergo Dikhianati
Yen Pancen Uwes Garise Kowe Gandeng Karo De’e
Mung Dungoku Mugo Langgeng Saklawase