Senin, 05 Agustus 2019

Lirik Lagu Didi Kempot - Cidro

Cidro - Didi Kempot


Wes Sak Semestine Ati Iki Nelongso
Wong Seng Tak Tresnani Mblenjani Janji
Opo Ora Eling Naliko Semono
Kebak Kembang Wangi Jroning Dodo

Kepiye Meneh Iki Pancen Nasibku
Kudu Nandang Loro Koyo Mengkene
Remuk Ati Iki Yen Eling Janjine
Ora Ngiro Jebul Lamis Wae

Dek Opo Salah Awakku Iki
Kowe Nganti Tego Mblenjani Janji
Opo Mergo Kahanan Uripku Iki
Melarat Bondo Seje Karo Uripmu

Aku Nelongso Mergo Kebacut Tresno
Ora Ngiro Saikine Cidro

Kepiye Meneh Iki Pancen Nasibku
Kudu Nandang Loro Koyo Mengkene
Remuk Ati Iki Yen Eling Janjine
Ora Ngiro Jebul Lamis Wae

Dek Opo Salah Awakku Iki
Kowe Nganti Tego Mblenjani Janji
Opo Mergo Kahanan Uripku Iki
Melarat Bondo Seje Karo Uripmu

Aku Nelongso Mergo Kebacut Tresno
Ora Ngiro Saikine Cidro

Aku Nelongso Mergo Kebacut Tresno
Ora Ngiro Saikine Cidro


Demikianlah Artikel Lirik Lagu Didi Kempot - Cidro


Sekianlah lirik lagu yang berjudul Lirik Lagu Didi Kempot - Cidro kali ini, mudah-mudahan bisa memberi manfaat untuk anda semua. baiklah, sampai jumpa di postingan artikel lainnya.