Selasa, 13 Agustus 2019

Lirik Lagu Anggun Pramudita - Ngangen

Ngangen - Anggun Pramudita


Nong Sepine Angin Wengi
Isun Rasakno Kangen Iki
Kangen Hang Keliwat Jeru
Nong Awak Riko, Nong Awak Riko

Nong Sepine Angin Dalu
Nggarai Sun Sing Biso Turu
Suwi Sing Tau Ketemu
Suwi Sing Tau Ketemu

Masio Moto Iki Merem
Sing Biso Ndeleng Tapi Ngerasakaken
Welas Isun Tolong Rungokaken
Jeritan Suworo Ati Nisun

Isun Biso Ngangen Mergo Welas
Isun Biso Ngangen Mergo Sayang
Gusti Sampekno Salam Iki
Isun Mageh Ngenteni

Jaluk Tulung Ojo Dibaleni
Roso Loro Hang Koyo Gedigi
Cukup Isun Baen Hang Ngerasakaken
Cukup Isun Baen Hang Ngerasakaken

Nong Sepine Angin Wengi
Isun Rasakno Kangen Iki
Kangen Hang Keliwat Jeru
Nong Awak Riko, Nong Awak Riko

Nong Sepine Angin Dalu
Nggarai Sun Sing Biso Turu
Suwi Sing Tau Ketemu
Suwi Sing Tau Ketemu

Masio Moto Iki Merem
Sing Biso Ndeleng Tapi Ngerasakaken
Welas Isun Tolong Rungokaken
Jeritan Suworo Ati Nisun

Isun Biso Ngangen Mergo Welas
Isun Biso Ngangen Mergo Sayang
Gusti Sampekno Salam Iki
Isun Mageh Ngenteni

Jaluk Tulung Ojo Dibaleni
Roso Loro Hang Koyo Gedigi
Cukup Isun Baen Hang Ngerasakaken
Cukup Isun Baen Hang Ngerasakaken

Isun Biso Ngangen Mergo Welas
Isun Biso Ngangen Mergo Sayang
Gusti Sampekno Salam Iki
Isun Mageh Ngenteni

Jaluk Tulung Ojo Dibaleni
Roso Loro Hang Koyo Gedigi
Cukup Isun Baen Hang Ngerasakaken
Cukup Isun Baen Hang Ngerasakaken