Kamis, 01 Agustus 2019

Lirik Lagu Ratih Puspita - Gethuk

Gethuk - Ratih Puspita


Sore-sore Padang Bulan
Ayo Konco Podo Dolanan
Rene-rene Bebarengan
Rame-rame Eee Do Gegojegan

Kae-kae Rembulane
Yen Disawang Kok Ngawe-awe
Koyo-koyo Ngelingake
Konco Kabeh Ojo Turu Sore-sore


Gethuk, Asale Soko Telo
Moto Ngantuk, Iku Tambane Opo?
Halah Halah Getuk Asale Soko Telo
Yen Ra Petuk Atine Rodo Gelo

Ojo Ngono Mas
Ojo-ojo Ngono
Kadung Janji Mas
Aku Mengko Gelo

Kae-kae Rembulane
Yen Disawang Kok Ngawe-awe
Koyo-koyo Ngelingake
Konco Kabeh Ojo Turu Sore-sore

Gethuk, Asale Soko Telo Mas
Moto Ngantuk, Iku Tambane Opo?
Halah Halah Getuk Asale Soko Telo Mas
Yen Ra Petuk Atine Rodo Gelo

Ojo Ngono Mas
Ojo-ojo Ngono
Kadung Janji Mas
Aku Mengko Gelo

Gethuk, Asale Soko Telo
Moto Ngantuk, Iku Tambane Opo?
Halah Halah Getuk Asale Soko Telo Mas
Yen Ra Petuk Atine Rodo Gelo

Ojo Ngono Mas
Ojo-ojo Ngono
Kadung Janji Mas
Aku Mengko Gelo
Kadung Janji Mas
Aku Mengko Gelo