Rabu, 31 Juli 2019

Lirik Lagu Ilux ID - Cintaku Centang Biru

Cintaku Centang Biru - Ilux ID


Kowe Tau Gawe Aku Guyu
Kowe Tau Ono Ning Uripku
Saiki Gantung Aku
Wa Ku Centang Biru Ora Tau Ono Balesanmu

Kowe Ngilang Tak Goleki
Raono Kabar Kowe Tak Enteni
Chattingan Karo Liane Kowe Tak Setiani
Yen Kowe Sibuk Mesti Tak Maklumi


Sek Kurang Goblok Piye
Tresnaku Dienggo Kowe
Aku Bertahan Mergo Aku Sayang

Aku Wes Ora Kuat Mergo Tresnamu Ilang
Aku Sadar Kowe Wes Ora Sayang Karo Aku
Aku Milih Ninggalke Karo Ngilingke Kowe
Ojo Getun Burine

Kowe Ngilang Tak Goleki
Raono Kabar Kowe Tak Enteni
Chattingan Karo Liane Kowe Tak Setiani
Yen Kowe Sibuk Mesti Tak Maklumi

Sek Kurang Goblok Piye
Tresnaku Dienggo Kowe
Aku Bertahan Mergo Aku Sayang

Aku Wes Ora Kuat Mergo Tresnamu Ilang
Aku Sadar Kowe Wes Ora Sayang Karo Aku
Aku Milih Ninggalke Karo Ngilingke Kowe
Ojo Getun Burine

Aku Wes Ora Kuat Mergo Tresnamu Ilang
Aku Sadar Kowe Wes Ora Sayang Karo Aku
Aku Milih Ninggalke Karo Ngilingke Kowe
Ojo Getun Burine


Demikianlah Artikel Lirik Lagu Ilux ID - Cintaku Centang Biru


Sekianlah artikel yang berjudul Lirik Lagu Ilux ID - Cintaku Centang Biru kali ini, mudah-mudahan bisa memberi manfaat untuk anda semua. baiklah, sampai jumpa di postingan artikel lainnya.