Selasa, 16 April 2019

Lirik Lagu Vita Alvia - Sukete Tonggo

Sukete Tonggo - Vita Alvia


Apuwo Riko Tego
Mungkirri Endah Janji Janji
Jare Isun Hang Riko Demen
Tapi Wong Liyo Hang Diangen

Loro Rasane Ati
Isun Sing Tau Diregani
Sembarang Ewis Sun Elungno
Magih Ngelirik Sukete Tonggo

Sego Wis Kadung Dadi Jenang
Karuan Baen Disanteni
Mergo Ati Wis Kadung Wiring
Me Sisan Isun Ceburi

Piring Beling Ojo Dibanting
Kurebno Nong Nduwur Pelonco
Hang Disanding Sing Welasmaning
Saben Dino Keronto Ronto

Loro Rasane Ati
Isun Sing Tau Diregani
Sembarang Ewis Sun Elungno
Magih Ngelirik Sukete Tonggo

Sego Wis Kadung Dadi Jenang
Karuan Baen Disanteni
Mergo Ati Wis Kadung Wiring
Me Sisan Isun Ceburi

Piring Beling Ojo Dibanting
Kurebno Nong Nduwur Pelonco
Hang Disanding Sing Welasmaning
Saben Dino Keronto Ronto


Demikianlah Artikel Lirik Lagu Vita Alvia - Sukete Tonggo


Sekianlah artikel yang berjudul Lirik Lagu Vita Alvia - Sukete Tonggo kali ini, mudah-mudahan bisa memberi manfaat untuk anda semua. baiklah, sampai jumpa di postingan artikel lainnya.