Kamis, 18 April 2019

Lirik Lagu Vita Alvia - Salin Klambi

Salin Klambi - Vita Alvia


Sing Salah, Opo Aku Sing Salah
Duduhno Supaya Ra Bubrah
Ora Ngono, Kowe Mengkono
Lungo Lungo Ora Kondo

Aku Mung Titahing Menungso Lumrah
Kang Ginaris Panggone Salah
Nanging Aku Iseh Nduwe Roso
Roso Pengen Bener Lan Roso Tresno

Ning Ngopo Biyen Tetembungan
Yen Bacute Mung Perpisahan
Ning Ngopo Nyambung Tali Tresno
Yen Pungkasane Yo Mung Cidro

Opo Bener Sing Dadi Impenku
Kowe Salin Klambi Entuk Ijolku

Jane Yo Nduwe Lambe
Nanging Kowe Kowe Kowe Kok Meneng Wae
Opo Pancen Sengojo, Uwis Tok Acarakne
Nunggu Kesalahanku, Nunggu Lupute Aku
Banjur Kowe Kowe Kowe Gur Ninggal Aku
Lungo Numpakmu Banter, Roda Papat Sing Banter
Aku Sing Tenger Tenger, Tok Tinggal Dadi Klenger
Lemesno … , Bar Ngombe Johny Walker
Dadine Lolak Lolok, Koyone Uwong Pekok, Pekok Tinggal Wedokan
Paribasan Wayang, Wayang Ilang Japite
Koyo Dene Dene Aku Sing Tanpo Kowe

Aku Mung Titahing Menungso Lumrah
Kang Ginaris Panggone Salah
Nanging Aku Iseh Nduwe Roso
Roso Pengen Bener Lan Roso Tresno

Ning Ngopo Biyen Tetembungan
Yen Bacute Mung Perpisahan
Ning Ngopo Nyambung Tali Tresno
Yen Pungkasane Yo Mung Cidro

Opo Bener Sing Dadi Impenku
Kowe Salin Klambi Entuk Ijolku
Opo Bener Sing Dadi Impenku
Kowe Salin Klambi Entuk Ijolku