Selasa, 16 April 2019

Lirik Lagu Nella Kharisma - Singget

Singget - Nella Kharisma


Direwangi Malah Nyeneni
Mbesengut Koyo Ulere Geni
Mben Weruh Aku
Kowe Enenge Mung Mencucu

Jane Piye Kuwi Karepmu
Maune Sambat Nyeluki Aku
Wis Diparani
Kowe Malah Nyingkiri

Ampun Mekaten Yen Taseh Remen
Urip Bebrayan Sak Omah Meneng Menengan
Meniko Ati Sanes Kos Kosan
Urip Sak Kandang Ning Ati Singget Singetan

Piyatun Kakung Cagake Wuwung
Tak Enteni Kowe Kuwi Ndang Ucul Tembung
Sing Wijaksono Enggal Ngendiko
Kowe Kuwi Ojo Mung Tansah Gawe Gelo

Nduwe Lambe Kuwi Yo Kudu Muni
Guno Kanggo Ngandani, Guno Kanggo Ngapiki
Becik Salah Sing Endi Kudune Dicritani
Ojo Mung Kanggo Ngopi, Ojo Kanggo Ngrasani

Petan Petan Neng Dalan Mung Entuk Kasengsaran
Dadine Mung Mudal Madol Dirasani Ngalor Ngidul
Becik Dadi Wong Bloko, Crito Opo Sing Ono
Uripe Mesti Mulyo, Matine Mlebu Suargo

Direwangi Malah Nyeneni
Mbesengut Koyo Ulere Geni
Mben Weruh Aku
Kowe Enenge Mung Mencucu

Jane Piye Kuwi Karepmu
Maune Sambat Nyeluki Aku
Wis Diparani
Kowe Malah Nyingkiri

Ampun Mekaten Yen Taseh Remen
Urip Bebrayan Sak Omah Meneng Menengan
Meniko Ati Sanes Kos Kosan
Urip Sak Kandang Ning Ati Singget Singetan

Piyatun Kakung Cagake Wuwung
Tak Enteni Kowe Kuwi Ndang Ucul Tembung
Sing Wijaksono Enggal Ngendiko
Kowe Kuwi Ojo Mung Tansah Gawe Gelo


Demikianlah Artikel Lirik Lagu Nella Kharisma - Singget


Sekianlah artikel yang berjudul Lirik Lagu Nella Kharisma - Singget kali ini, mudah-mudahan bisa memberi manfaat untuk anda semua. baiklah, sampai jumpa di postingan artikel lainnya.