Selasa, 16 April 2019

Lirik Lagu Daun Puspa 2 Medley - Ressy Kania Dewi

Daun Puspa 2 Medley - Ressy Kania Dewi


Di Sawang Ti Kaanggangan
Daun Puspa Sae Pisan
Daun Mangrupa Hiasan
Pantes Ayana Di Taman

Ta Ta Ta Ri Ra Ri Ra Ri Ra
Ta Ta Ta Ri Ra Ri Ra Ri Ra
Ta Ta Ta Ri Ra Ri Ra Ri Ra
Ta Ta Ta Ri Ra Ri Ra Ri Ra

Disawang Ti Ka Anggangan
Daun Puspa Sae Pisan
Daun Mangrupa Hiasan
Pantes Ayana Di Taman

Daun Puspa Anu Endah
Mangrupa Hiji Kenangan
Waktu Pasini Duaan
Maneh Na Milu Nyarengan

Di Di Di Di Di Di Samberan
Ku Ku Ku Ku Ku Ku Pu
Di Di Di Di Di Di Helaran
Ku Ku Ku Ku Ku Ku Bangbara

Abdi Kapok Moal Bobogohan Deui
Abdi Bosen Putus Deui Putus Deui
Pegat Benang Bisa Di Sambungkeun Deui
Ari Putus Cinta Sok Hese Ngubaranana

Aku Kapok Gak Mau Pacaran Lagi
Aku Bosen Putus Lagi Putus Lagi
Putus Tali Bisa Di Sambung Kembali
Kalo Putus Cinta Sakitnya Sampai Disini

Akang Haji Sorban Palid
Palid Na Ka Cilamaya
Akang Haji Sumangga Calik
Nyanggakeun Mah Kang Haji Sa Aya Aya

Samping Hideung Dina Bilik
Kamana Mah Ngaitkeun Nana
Abdi Nineung Da Ka Nu Balik
Ari Kumaha Mah Kang Haji Nuturkeun Nana

Ta Ta Ta Ri Ra Ri Ra Ri Ra
Ta Ta Ta Ri Ra Ri Ra Ri Ra
Ta Ta Ta Ri Ra Ri Ra Ri Ra
Ta Ta Ta Ri Ra Ri Ra Ri Ra

Di Sawang Ti Ka Anggangan
Daun Puspa Sae Pisan
Daun Mangrupa Hiasan
Pantes Ayana Di Taman

Daun Puspa Anu Endah
Mangrupa Hiji Kenangan
Waktu Pasini Duaan
Maneh Na Milu Nyarengan

Di Sawang Ti Ka Anggangan
Daun Puspa Sae Pisan
Daun Mangrupa Hiasan
Pantes Ayana Di Taman

Daun Puspa Anu Endah
Mangrupa Hiji Kenangan
Waktu Pasini Duaan
Maneh Na Milu Nyarengan

Di Di Di Di Di Di Samberan
Ku Ku Ku Ku Ku Ku Pu
Di Di Di Di Di Di Helaran
Ku Ku Ku Ku Ku Ku Bangbara

Akang Haji Sorban Palid
Palid Na Ka Cilamaya
Akang Haji Sumangga Calik
Nyanggakeun Mah Kang Haji Sa Aya Aya

Samping Hideung Dina Bilik
Kamana Mah Ngaitkeun Nana
Abdi Nineung Da Ka Nu Balik
Ari Kumaha Mah Kang Haji Nuturkeun Nana

Abdi Kapok Moal Bobogohan Deui
Abdi Bosen Putus Deui Putus Deui
Pegat Benang Bisa Di Sambungkeun Deui
Ari Putus Cinta Sok Hese Ngubaranana

Aku Kapok Gak Mau Pacaran Lagi
Aku Bosen Putus Lagi Putus Lagi
Putus Tali Bisa Di Sambung Kembali
Kalau Putus Cinta Sakitnya Sampai Disini

Ta Ta Ta Ri Ra Ri Ra Ri Ra
Ta Ta Ta Ri Ra Ri Ra Ri Ra
Ta Ta Ta Ri Ra Ri Ra Ri Ra
Ta Ta Ta Ri Ra Ri Ra Ri Ra